
Som folk flest så er jeg svært glad i fajitas, og da kan det være greit å ta noen grep for å gjøre den litt sunnere. I tillegg smaker det jo mye bedre av kryddermiksen du selv lager enn ferdigposene de selger. Er det bare jeg som synes det lukter pølser av posene til Old el Paso?
Hvis du ønsker litt inspirasjon på tilbehør til fajitas kan du også sjekke ut denne oppskriften på guacamole, eller kanskje en enkel og god hjemmelaget salsa hvis du ønsker å bytte ut den tradisjonelle tacosausen.

Her er også noen enkle tips til hvordan du kan gjøre retten litt sunnere:
- Bruk svin eller kylling med lav fettprosent (5% eller mindre)
- Benytt fullkornslefser, gjerne de uten palmeolje
- Mager kesam eller lettvarianter av rømme
- Dropp osten
- Vær raus med det grønne i lefsene
Håper denne oppskriften på fajitas med hjemmelaget krydder faller i smak!
