Resultatet ble faktisk overraskende godt. Quorn er i og for seg ganske smakløst, så det er egentlig krydderet som setter smak  på retten.

Som tilbehør til fajitas synes jeg at mager kesam og guacamole er helt obligatorisk. Og hvis jeg har 10 minutter ekstra så er det fort gjort å lage en enkel hjemmelaget salsa , som er med på å tilføre litt ekstra smak på maten.

Hvis du ønsker å redusere kaloriene ytterligere i denne retten så kan du erstatte tortillas med speltlomper. Jeg har selv gjort dette et par ganger, men det fort kan bli litt mer grisete.

 

Hva er Quorn?

Jeg hadde lest en del om matlaging  med Quorn, så tenkte jeg skulle teste det ut. Quorn inneholder en  høyandel proteiner og kan brukes som erstatning for kjøtt i mange matretter. Hovedingrediensen i Quorn er mykoprotein, som faktisk er et medlem i soppfamilien. Proteinet produseres via en naturlig gjæringsprosess. Deretter tilsettes eggehvite for at det skal fungere som et bindemiddel, og produktet varmebehandles. Quorn egner seg derfor fint for vegetarianere som kan spise egg (ovo-vegetarianere).

Kan også nevne at konsistensen er veldig lik som i kylling og kjøtt.

Legg gjerne igjen en kommentar nederst på siden 🙂