
Jeg har fått skikkelig dilla på fatteh. Det var ikke før jeg laget det for første gang i forrige måned at jeg fikk opp øynene for denne retten fra Midtøsten. Siden har jeg laget den gjentatte ganger.
Denne gangen har jeg laget fatteh med kikerter. Det vil si en vegetarvariant hvor kjøttet er byttet ut med krydrede kikerter. Sprø biter av pitabrød, toppet med krydrede kikerter, yoghurtsaus, granateple og pinjekjerner. Skikkelig smashing middag! Om du har lyst på en variant med kjøtt så anbefaler jeg deg å teste den forrige varianten jeg laget.

Denne retten er også rimelig kjapp å lage. Jeg har beregnet 40 minutter på tilberedningen, men med litt innsats skal det være mulig å gjøre det enda kjappere. Har du derimot ekstra god tid så kan du jo droppe de ferdigkjøpte pitabrødene til fordel for hjemmelagede flate pitabrød.
Håper du ble inspirert til å teste denne oppskriften på fatteh med kikerter.
