
Finnbiff er en deilig klassiker som hører høsten til. Gryten kan varieres i det neste uendelige, og kan tilpasses enten det er til hverdager eller helg. Bare her på bloggen har jeg allerede en god del ulike varianter.
- Se også viltgryte med reinsdyrskav og finnbiff med potet- og blomkålmos (en lettere variant)
En av fordelene med gryter hvor man bruker skav (reinskav, elgskav mm), er at vilgryten trenger kort koketid. Man skal ikke kimse av en deilig gryte som har stått i timesvis og putret, men det trenger man altså ikke i gryter som denne. 30-40 minutter er alt du trenger før du kan servere deilig finnbiff.
I denne oppskriften valgte jeg å servere sellerirotmos til gryten. Det gir en ekstra rustikk viltfølelse synes jeg, men du kan også gå for potetstappe om du synes det er å foretrekke.
Håper finnbiffen faller i smak!
Lett å lage – meget velsmakende
Takk!:)
Nydelig mat!
Takk 🙂