
Etter en påske med mye kos og hygge så er det faktisk litt deilig å ta tilbake hverdagen igjen. Ikke det at jeg har sittet på rumpa og bare meg gjennom påsken, men det er noe tilfredsstillende med å være tilbake til de enkle hverdagsrutinene igjen. Fiskeretter skal jeg innrømme at det har blitt litt dårlig med denne påsken, så da var det ekstra godt å starte uke med et fiskemåltid.
I dag frister jeg med en oppskrift på fisk med chorizo- og grønnkålsalat. Jeg brukte en blanding av torsk og laks, men du må gjerne bruke én av slagene om det passer best. Chorizosalaten er ikke alt for ulike en tidligere variant jeg har laget (se oppskrift på torsk med chorizosalat), men i denne varianten har jeg også brukt litt grønnkål, og tilsatt granateple på slutten som tilfører en frisk og fruktig smak over det hele. Rett og slett en nydelig hverdagsmiddag som anbefales å teste!
Håper det frister!