Fiskeburger med mangosalsa

Lages på: 20 minutter Nivå: Enkel
Fiskeburger med mangosalsa og avokadomos

Fiskeburger med mangosalsa er en utrolig kjapp og enkel hverdagsmiddag! Denne kan du lage ferdig på rundt 20 minutter! Fra før av hadde jeg fiskekaker av torsk og hyse i fryseren, men du må gjerne kjøpe ferdige på butikken om du ønsker.

Det er faktisk ikke så lenge siden forrige gang jeg delte en fiskeburger her på bloggen, da var det en oppskrift på fiskeburger med syltet gulrot som ble delt. Hvis jeg skal være helt ærlig så likte jeg denne enda bedre. Nå er jo jeg veldig glad i mango, men synes mangosalsaen tilføyer ekstra mye smak til en ellers mild burger.

Så synes du det er vanskelig å få i deg nok fisk gjennom uken? Test ut en fiskeburger med mangosalsa du også!

Mat du blir glad av - banner

Fiskeburger med mangosalsa

5.0 fra 1 vurdering
Type rett: MiddagKjøkken: NordiskNivå: Enkel
Porsjoner

4

burgere
Tilberedning

15

minutter
Steketid

5

minutter
Totalt

20

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 4 stk fiskeburgere

  • 4 stk burgerbrød

  • 1 stk avokado

  • Litt salt

  • Mangosalsa
  • 1 stk mango

  • 1/2 stk rød chili

  • 1/4 stk rødløk

  • 1 stk lime

  • Litt salt

Fremgangsmåte

  • Skru på stekeovnen slik at den er varm til burgerbrødene legges inn. Se på pakken.
  • Lag mangosalsaen. Skjær ned på hver side av steinen. Kutt så opp fruktkjøttet i terninger, uten å skjære gjennom skallet. Vreng skallet slik at mangobitene står ut, og skjær av terningene. Del chilien i to, og fjern steinene inni. Finhakkes. Rens og del rødløken opp i forholdsvis små biter. Ha mango, chili, rødløk og saften av en lime i en foodprosessor eller matmølle, og kjør det samme til du har en passe tykk mangosalsa. Tilsett en klype salt.
  • Stek fiskeburgerne. Stek fiskeburgerne i litt olje i en varm stekepanne.
  • Gjør klar resten. Del avokadoen i to, fjerne steinen og skill avokadokjøttet fra skalle ved hjelp av en spiseskje. Mos avokadoen i en skål ved hjelp av en gaffel. Ha i bittelitt salt.
  • Varm burgerbrødene i stekeovnen.
  • Smør most avokado utover burgerbrødet. Følg på med lakseburger og mangosalsa. Spis med god samvittighet!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*