
Hjemmelagede fiskekaker er bare så utrolig godt og ikke minst så utrolig lettvint. Det er kanskje ikke hver uke jeg lager fiskekaker, men når jeg først går i gang så lager jeg gjerne en ganske stor porsjon som jeg kan fryse ned til enkle hverdagsmiddager (eller lunsj).
Jeg har tidligere allerede publisert en oppskrift på fiskekaker med torsk og sei. Til forskjell fra den oppskriften så har jeg denne gangen brukt hyse istedenfor sei. Hyse binder fiskekakene mer sammen, og jeg slipper derfor å bruke egg. I tillegg har jeg denne gangen brukt sjalottløk, som jeg synes gir en ekstra god smak.
Med fiskekaker i fryseren tar det ikke mange minuttene fra du tar de frosne opp, til du har maten klar. Fiskekaker i wrap og fiskekaker i pita for å nevne noen kjappe middager.

Takkk. Veldig god. Anbefales 🙂
Gang nr.2 tok eg utgangspunkt i din oppskrift.
Driver å kokkelerer mye. hadde da i 2 ss parmesan, 2 fed hvitløk, 1 chilli U/frø i tillegg og 1 ts sitron-pepper istedet for hvit pepper.
Blei veldig god den og 🙂 Med litt sting