Fiskekaker i pita

Lages på: 15 minutter Nivå: Enkel
Fiskeburger i pitabrød

Fiskekaker i pita har de siste månedene vært en skikkelig hverdagsfavoritt. Jeg skulle gjerne skrytt av at jeg bruker hjemmelagede fiskekaker, de smaker jo selvsagt bedre, men i det siste har jeg gått for den ferdige varianten. Det blir slik nå om sommeren, at man ønsker å bruke litt mindre tid på kjøkkenet enn man ellers gjør. Middagene skal gjerne være ekstra lettvinte, helst ikke så varme, og gjerne være sunne i tillegg. Da er fiskeburger i pita virkelig en redning. Med ferdige fiskekaker og pitabrød i fryseren så er middagen serveringsklar på 15 minutter. Fiskekakene deles i to eller fire, og stekes i litt olje i en panne. I mellomtiden gjør man klar salaten og varmer pitabrødene. Fyll pitabrødene med fiskekaker, litt grøn og en liten skje lettrømme og nyt!

Ta gjerne titt på en annen hverdagsfavoritt med fiskekaker – fiskekaker i wrap.

Fiskeburger i pita

0 fra 0 vurderinger
Type rett MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

10

minutter
Steketid

5

minutter
Totalt

15

minutter

Ingredienser

  • 4 stk pitabrød

  • 4 stk fiskekaker

  • 1 stk avokado

  • 12 stk cherrytomater

  • 3 stk vårløk

  • Salat

  • Lettrømme

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 190 grader varmluft.
  • Del opp fiskekakene i to eller i fire strimler. Stek fiskekakene i litt olje i en stor stekepanne. Beregn 2-3 minutter på hver side.
  • Hiv pitabrødene i stekeovnen så snart ovnen er varm.
  • Del avokadoen i to, fjern steinen og bruk en skje til å fjerne kjøttet fra skallet. Del avokadoen i skiver.
  • Skyll tomater, vårløk og salat. Cherrytomatene deles i to, vårløken i tynne skiver og salaten kan gjerne ha litt større blader.
  • Fyll pitabrødene med stekte fiskekaker, litt grønt og en liten skje med lettrømme. Enklere enn dette blir det ikke!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*