Fiskekaker i wrap

Lages på: 15 minutter Nivå: Enkel
Deilig wrap med fiskekaker

Fiskekaker i wrap – to dager på rad har dette vært middagen min, og jeg går rett og slett ikke lei! Både sunt og godt, og en kjappere middag skal man lete lenge etter. Jeg tuller ikke når jeg sier det tok max 15 minutter fra jeg satte i gang, til at maten var serveringsklar. Det kunne sikkert tatt enda kjappere tid om jeg hadde tint fiskekakene først. Fiskekakene hadde jeg nemlig laget tidligere og ble tatt opp frosne fra fryseren.

Se oppskrift på hjemmelagede fiskekaker

Stek fiskekakene mens de fortsatt er frosne og gjør klar resten i mellomtiden. Perfekt hverdagsmat! Om du er på utkikk etter flere kjappe hverdagsretter kan jeg anbefale å sjekke ut innlegget Middagstips: 10 raske og sunner middager

Håper fiskekaker i wraps blir en like stor suksess hos deg som det ble hos oss. Enjoy!

Fiskekaker i wraps – middag på 15 minutter

0 fra 0 vurderinger
Type rett MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

wraps
Tilberedning

10

minutter
Steketid

5

minutter
Totalt

15

minutter

Ingredienser

  • 4 stk tortillaslefser

  • 4 stk fiskekaker

  • Salatblader

  • 12 stk cherrytomater

  • 1 stk avokado

  • 1/4 stk rødløk

  • 1/2 glass tacosaus

  • 4 ss lettrømme

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 grader over- og undervarme.
  • Stek fiskekakene i en varm stekepanne.
  • Skyll og skjær opp salat, tomat og vårløk. Avokadoen deles i to, før fruktkjøtt skilles fra stein og skall ved hjelp av en skje. Del avokadoen opp i biter.
  • Skjær hver fiskekake i 4 på langs, og legg tortillaslefsene i ovnen i cirka 15 sekunder.
  • Fordel grønt og fiskekaker utover lefsene og topp det med litt rømme og tacosaus. Server og nyt en sunn hverdagsmiddag!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*