I motsetning til «vanlige» pitabrød så legger man her fyllet oppå brødene. Deretter ruller/bretter man de til et kjeglehus og spiser de fra den åpne enden. Om du får det til kan du også brette opp den nederste snippen slik at du unngår gris og søk nederst. Eller du kan brette matpapir rundt.

Håper de faller i smak!

Tips! Frys ned noen pitabrød og bruk de som lettvint-pizza når du vil lage en enkel helgemiddag. Perfekt dersom man skal lage middag for én eller ikke har lyst til å bruke for lang tid på matlagingen.

Flate og grove pitabrød
Flate og grove pitabrød

 


Likte du oppskriften?

Jeg vil gjerne høre hva du synes om oppskriften. Skriv en kommentar i kommentarfeltet nederst på siden, legg igjen en melding på Kjøkkenpraten eller Facebooksiden eller tag maten du lager med #detgladekjokken på Instagram. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.