Slik lager du kjøleskapsgrøt

  1. Ha sitronyoghurt og melk i en passende skål, og bruk en skje til å  røre dette sammen til en jevn masse.
  2. Tilsett litt ferskpresset sitronsaft og store havregryn og bland dette godt sammen med resten.
  3. Dekk skålen til med en plastfolie eller et lokk og la den stå i kjøleskapet til neste morgen (derav navnet overnight oats).
  4. I løpet av natten vil havregrynene svelle og du kan ta en deilig grøt ut av kjøleskapet. Topp kjøleskapsgrøten med noen ferske bær, hakkede mandler og honning, og få en herlig start på dagen.

Jeg har tidligere laget både kjøleskapsgrøt med bringebær og chiafrø og kjøleskapsgrøt med blåbær og vanilje. Ta gjerne en titt!

 

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram for å få nye innlegg rett i feeden din. Jeg sender også å sende ut skreddersydde nyhetsbrev en sjelden gang, så meld deg gjerne på via denne lenken for å være med på listen. E-posten blir så klart ikke brukt til noe annet.