• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
11. oktober 2016

Frisk kjøleskapsgrøt med sitron

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Det er en stund siden det kom en ny oppskrift på kjøleskapsgrøt på bloggen, så da er det ekstra gøy å dele denne friske oppskriften med dere. Jeg har nemlig laget en deilig kjøleskapsgrøt med sitron, toppet med hakkede mandler, ferske blåbær og bittelitt honning. En herligere start på dagen enn dette får du ikke.

Til deg som ikke kjenner til kjøleskapsgrøt, eller overnight oats som det også heter, så er dette en enkel grøt du kan blande sammen kvelden i forveien. Den skal ikke varmebehandles, men trenger bare å stå og godgjøre seg over natten i kjøleskapet.

Jeg har tidligere laget både kjøleskapsgrøt med bringebær og chiafrø og kjøleskapsgrøt med blåbær og vanilje. Ta gjerne en titt!

Kjøleskapsgrøt med sitron

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 11. oktober 2016
  • 1 skål
  • Skriv ut
Kjøleskapsgrøt med sitron
Ingredienser
  • 1 lite beger sitronyoghurt
  • 1 dl melk
  • 1 dl store havregryn
  • 1/4 sitron
  • Topping
  • Honning
  • Blåbær
  • Mandler
Slik gjør du det
Steg 1
Ha sitronyoghurt og melk i en passende skål, og bruk en skje til å røre dette sammen til en jevn masse.
Steg 2
Tilsett litt ferskpresset sitronsaft og store havregryn og bland dette godt sammen med resten.
Steg 3
Dekk skålen til med en plastfolie eller et lokk og la den stå i kjøleskapet til neste morgen (derav navnet overnight oats).
Steg 4
I løpet av natten vil havregrynene svelle og du kan ta en deilig grøt ut av kjøleskapet. Topp kjøleskapsgrøten med noen ferske bær, hakkede mandler og honning, og få en herlig start på dagen.

Stikkord

  • Grøt
  • kjøleskapsgrøt

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Rösti / Røstipoteter
Pepperbiff med rösti og persillerotpuré

Relaterte innlegg

Halvgrove proteinscones
11. januar 2021
0 kommentarer

Halvgrove proteinscones

Spicy suppe med tortellini, chorizo og eple
1. desember 2020
0 kommentarer

Spicy suppe med tortellini, chorizo og eple

Kyllingsuppe med tortellini
30. september 2020
0 kommentarer

Kyllingsuppe med tortellini

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales