Brokkolisalat med granateple

Lages på: 20 minutter Nivå: Enkel
Brokkolisalat med granateple

Når vi griller så har denne brokkolisalaten med granateple blitt en solid gjenganger. Den er sunn og smakfull, og jeg håper den blir like populær hjemme hos deg. Brokkolisalaten er også veldig anvendelig, og passer perfekt som tilbehør til både grillmat, stekt fisk eller kjøtt, eller du kan nyte den som en helt egen rett hvis du vil.

Brokkolisalaten kan fint lages noen timer i forveien, men husk å sett den kjølig frem til den skal serveres  siden det er melkeprodukter  i den.

Tips! Du kan også bruke vanlig yoghurt naturell eller kesam hvis du ikke får tak i gresk yoghurt.

Brokkolisalat med granateple

0 fra 0 vurderinger
Type rett: TilbehørNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

20

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • Brokkolisalat
  • 1,5 dl 1,5 gresk yoghurt

  • 1 ss honning

  • 1,5 ss 1,5 eplecidereddik

  • 1/4 ts 1/4 salt

  • Pepper

  • 1 stk 1 liten brokkoli

  • 1/4 stk 1/4 rødløk

  • 25 stk 25 røde druer

  • 1 neve 1 mandler

  • Garnityr
  • 1/2 stk 1/2 granateple

Fremgangsmåte

  • Bland gresk yoghurt, honning eplecidereddik, salt og pepper i en liten bolle. Smak til med eddiken.
  • Skyll og skjær brokkolien opp i små buketter, rødløken i tynne tynne skiver, og druene i to. Blandes inn i yoghurtblandingen sammen med hakkede mandler. Jeg bruker steinfrie druer for å slippe noe av arbeidet med å fjerne steinene.
  • Del granateplet i to og bank ut kjernene. Drysses over brokkolisalaten rett før servering. Håper det smaker!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*