• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
4. juni 2016

Brokkolisalat med granateple

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Brokkolisalat med granateple

Når vi griller så har denne brokkolisalaten med granateple blitt en solid gjenganger. Den er sunn og smakfull, og jeg håper den blir like populær hjemme hos deg. Brokkolisalaten er også veldig anvendelig, og passer perfekt som tilbehør til både grillmat, stekt fisk eller kjøtt, eller du kan nyte den som en helt egen rett hvis du vil.

Brokkolisalaten kan fint lages noen timer i forveien, men husk å sett den kjølig frem til den skal serveres  siden det er melkeprodukter  i den.

Tips! Du kan også bruke vanlig yoghurt naturell eller kesam hvis du ikke får tak i gresk yoghurt.

Brokkolisalat med granateple
Brokkolisalat med granateple

Brokkolisalat med granateple

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 4. juni 2016
  • 4 porsjoner
  • 15 min
  • Skriv ut
Brokkolisalat med granateple
Ingredienser
  • Brokkolisalat
  • 1,5 dl gresk yoghurt
  • 1 ss honning
  • 1-2 ss eplecidereddik
  • 1/4 ts salt
  • Pepper
  • 1 liten brokkoli
  • 1/4 rødløk
  • 20-30 røde druer
  • 1 liten neve mandler
  • Garnityr
  • 1/2 granateple
Slik gjør du det
Steg 1
Bland gresk yoghurt, honning eplecidereddik, salt og pepper i en liten bolle. Smak til med eddiken.
Steg 2
Skyll og skjær brokkolien opp i små buketter, rødløken i tynne tynne skiver, og druene i to. Blandes inn i yoghurtblandingen sammen med hakkede mandler. Jeg bruker steinfrie druer for å slippe noe av arbeidet med å fjerne steinene.
Steg 3
Del granateplet i to og bank ut kjernene. Drysses over brokkolisalaten rett før servering. Håper det smaker!

Likte du oppskriften?

Jeg vil gjerne høre hva du synes om oppskriften. Skriv en kommentar i kommentarfeltet nederst på siden, legg igjen en melding på Kjøkkenpraten eller Facebooksiden eller tag maten du lager med #detgladekjokken på Instagram. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.

 

 

Stikkord

  • salat
  • Tilbehør til grillmat

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Kylling med mye godt på ciabattabrød
Pølsestroganoff med potet- og blomkålmos

Relaterte innlegg

Hjemmelaget ravioli med sopp
13. februar 2021
0 kommentarer

Hjemmelaget ravioli med sopp

Biff med pastinakkpuré og rødvinssaus
6. februar 2021
0 kommentarer

Biff med pastinakkpuré og rødvinssaus

Fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Fløtegratinerte poteter

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales