Så enkelt lager du frittata med chorizo og spinat

  1. Skjær strimler av rødløken, som du surrer i en panne sammen med biter av chorizo, sjampinjong og finhakket hvitløk. Du vil ikke trenge så mye olje, siden det er en god del fett i chorizoen.
  2. I mellomtiden slår du sammen egg, eggehviter, salt, pepper og eventuell cottage cheese med en gaffel eller visp i en liten skål eller bolle.

    Jeg bruker en blanding av hele egg og eggehviter for å redusere noe av fettet som er i eggeplommer.

  3. Når løken har blitt myk tilsetter du et par store never med spinat og surrer videre til at spinaten har falt sammen.
  4. Tilsett så eggeblandingen og stek videre på  medium varme til at eggene har stivnet helt.

Tips! Legg et lokk over omeletten/frittataen, så reduserer du steketiden betraktelig og det er lettere å få den jevnt stekt.

Hvis du virkelig skal slå til på helgefrokosten anbefaler jeg deg å kombinere frittata med chorizo sammen med nystekte grove eltefrie rundstykker.

Håper det smaker!

Legg gjerne igjen en kommentar nederst siden hvis du enten har noen kommentarer til denne oppskriften på frittata med chorizo og spinat eller dersom du har noe annet på hjertet 🙂

Følg meg på sosiale medier