• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
12. mars 2016

Frittata med chorizo og spinat

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Frittata med chorizo og spinat

Når det er helg er det ingenting som er så hyggelig som å lage en skikkelig god frokost eller kanskje gjøre litt ekstra ut av lunsjen. Lange frokoster, fulgt av en nytraktet krus kaffe og et par aviser, kan det bli bedre? Denne gangen har jeg laget en frittata med chorizo og spinat – En enkel og svært god frokost som var serveringsklar på ca 15-20 minutter.

Hvis du virkelig skal slå til på helgefrokosten anbefaler jeg deg å kombinere frittata med chorizo sammen med nystekte grove eltefrie rundstykker.

Håper du ble inspirert!

Frittata med chorizo og spinat

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 12. mars 2016
  • 4 porsjoner
  • 20 min
  • Skriv ut
Frittata med chorizo og spinat
Ingredienser
  • 3 egg
  • 3 eggehviter
  • 1 ss cottage cheese
  • 1/4 ts pepper
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 rødløk
  • 25-40 gram chorizo
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 sjampinjonger
  • 2 never spinat
Slik gjør du det
Steg 1
Skjær strimler av rødløken, som du surrer i en panne sammen med biter av chorizo, sjampinjong og finhakket hvitløk. Du vil ikke trenge så mye olje, siden det er en god del fett i chorizoen.
Steg 2
I mellomtiden slår du sammen egg, eggehviter, salt, pepper og eventuell cottage cheese med en gaffel eller visp i en liten skål eller bolle.
Steg 3
Når løken har blitt myk tilsetter du et par store never med spinat og surrer videre til at spinaten har falt sammen.
Steg 4
Tilsett så eggeblandingen og stek videre på  medium varme til at eggene har stivnet helt. Legg et lokk over omeletten/frittataen, så reduserer du steketiden betraktelig og det er lettere å få den jevnt stekt.
Steg 5
Server frittataen med nystekt rundstykker. Håper det smaker!

Legg gjerne igjen en kommentar nederst siden hvis du enten har noen kommentarer til denne oppskriften på frittata med chorizo og spinat eller dersom du har noe annet på hjertet 🙂

Stikkord

  • Omelett

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Kyllingfilet med mango- og eplesalat
Rød linsesuppe med kikerter

Relaterte innlegg

Halvgrove proteinscones
11. januar 2021
0 kommentarer

Halvgrove proteinscones

Det glade kjøkkens pizzasaus
9. januar 2021
0 kommentarer

Det glade kjøkkens pizzasaus

Lutefisk
16. desember 2020
0 kommentarer

Lutefisk

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales