Froyo med mango og kokos

Lages på: 5 minutter Nivå: Enkel
Froyo med kokos og mango

Når temperaturen nærmer seg 30 grader er det deilig med noe å kjøle seg ned på, og jeg skal innrømme at for min egen del så har det gått ekstra mye i is, smoothies, milkshakes og lemonader denne sommeren. En av favorittene mine har vært denne oppskriften på froyo med mango og kokos. Den inneholder bare to ingredienser, er utrolig kjapp å lage, og den gir deg tropiske assosiasjoner.

Denne froyoen er også sukkerfri siden jeg har brukt gresk kokosyoghurt med 0% tilsatt sukker. Hvis du synes den blir for lite søt kan du alltids tilsette ekstra honning eller litt banan, men for min egen del syntes jeg ikke det var nødvendig.

I oppskriften har jeg brukt frossen mango. Denne gir deg den fine kremete konsistensen, og er faktisk billigere enn å kjøpe fersk mango. I tillegg slipper du å kjøpe to mangoer i samme slengen samt lete etter en mango som er passe moden. Perfekt å ha liggende i fryseren til sommerens smoothies eller frozen yoghurts.

Et par andre kjølende og leskende oppskrifter som kan være verdt å sjekke:

Håper det smaker!

Banner - Mat du blir glad av

Froyo med mango og kokos

0 fra 0 vurderinger
Type rett: DrikkeNivå: Enkel
Porsjoner

1

skål
Tilberedning

5

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 200 gram 200 frossen mango

  • 2 dl 2 yoghurt med kokos

Fremgangsmåte

  • Ha gresk yoghurt og frosne mangobiter i en matmølle eller foodprosessor.
  • Kjør sammen i 10-20 sekunder til du har en jevn og kremete konsistens på froyoen.
  • Synes du den er for lite søt kan du tilsette litt honning eller frossen banan, synes du den er for lite kremete kan du tilsette flere frosne mangobiter (eller banan).
  • Ha froyoen over i en skål og nyt umiddelbart. Håper det smaker!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*