• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
13. juli 2018

Froyo med mango og kokos

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Froyo med kokos og mango

Når temperaturen nærmer seg 30 grader er det deilig med noe å kjøle seg ned på, og jeg skal innrømme at for min egen del så har det gått ekstra mye i is, smoothies, milkshakes og lemonader denne sommeren. En av favorittene mine har vært denne oppskriften på froyo med mango og kokos. Den inneholder bare to ingredienser, er utrolig kjapp å lage, og den gir deg tropiske assosiasjoner.

Denne froyoen er også sukkerfri siden jeg har brukt gresk kokosyoghurt med 0% tilsatt sukker. Hvis du synes den blir for lite søt kan du alltids tilsette ekstra honning eller litt banan, men for min egen del syntes jeg ikke det var nødvendig.

I oppskriften har jeg brukt frossen mango. Denne gir deg den fine kremete konsistensen, og er faktisk billigere enn å kjøpe fersk mango. I tillegg slipper du å kjøpe to mangoer i samme slengen samt lete etter en mango som er passe moden. Perfekt å ha liggende i fryseren til sommerens smoothies eller frozen yoghurts.

Et par andre kjølende og leskende oppskrifter som kan være verdt å sjekke:

  • Sjokolademilkshake med banan
  • Frisk eplesmoothie med spinat og lime
  • Isté med jordbær og sitron
  • Sukkerfri rabarbralimonade

Håper det smaker!

Frozen yoghurt med mango og kokos

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 13. juli 2018
  • 1 skål
  • 5 min
  • Skriv ut
Froyo med kokos og mango
Ingredienser
  • 200 gram frossen mango
  • 2 dl yoghurt med kokos
Slik gjør du det
Steg 1
Ha gresk yoghurt og frosne mangobiter i en matmølle eller foodprosessor.
Steg 2
Kjør sammen i 10-20 sekunder til du har en jevn og kremete konsistens på froyoen.
Steg 3
Synes du den er for lite søt kan du tilsette litt honning eller frossen banan, synes du den er for lite kremete kan du tilsette flere frosne mangobiter (eller banan).
Steg 4
Ha froyoen over i en skål og nyt umiddelbart. Håper det smaker!

Likte du oppskriften?

Jeg vil gjerne høre hva du synes om oppskriften. Skriv en kommentar i kommentarfeltet nederst på siden, legg igjen en melding på Kjøkkenpraten eller Facebooksiden eller tag maten du lager med #detgladekjokken på Instagram. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.

Stikkord

  • frozen yoghurt
  • Smoothie

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Druesalat med eple
Lettvint kyllingquesadillas med salsa og rømme

Relaterte innlegg

Aperol Spritz
6. august 2020
0 kommentarer

Aperol Spritz

Sommerens rabarbradrink
9. juli 2020
0 kommentarer

Sommerens rabarbradrink

Rabarbrasirup
3. juli 2020
0 kommentarer

Rabarbrasirup

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales