Froyo med mango og kokos

Froyo med kokos og mango

Når temperaturen nærmer seg 30 grader er det deilig med noe å kjøle seg ned på, og jeg skal innrømme at for min egen del så har det gått ekstra mye i is, smoothies, milkshakes og lemonader denne sommeren. En av favorittene mine har vært denne oppskriften på froyo med mango og kokos. Den inneholder bare to ingredienser, er utrolig kjapp å lage, og den gir deg tropiske assosiasjoner.

Denne froyoen er også sukkerfri siden jeg har brukt gresk kokosyoghurt med 0% tilsatt sukker. Hvis du synes den blir for lite søt kan du alltids tilsette ekstra honning eller litt banan, men for min egen del syntes jeg ikke det var nødvendig.

I oppskriften har jeg brukt frossen mango. Denne gir deg den fine kremete konsistensen, og er faktisk billigere enn å kjøpe fersk mango. I tillegg slipper du å kjøpe to mangoer i samme slengen samt lete etter en mango som er passe moden. Perfekt å ha liggende i fryseren til sommerens smoothies eller frozen yoghurts.

Et par andre kjølende og leskende oppskrifter som kan være verdt å sjekke:

Håper det smaker!

Frozen yoghurt med mango og kokos

Froyo med kokos og mango

Ingredienser

  • 200 gram frossen mango
  • 2 dl yoghurt med kokos

Fremgangsmåte

Steg 1
Ha gresk yoghurt og frosne mangobiter i en matmølle eller foodprosessor.
Steg 2
Kjør sammen i 10-20 sekunder til du har en jevn og kremete konsistens på froyoen.
Steg 3
Synes du den er for lite søt kan du tilsette litt honning eller frossen banan, synes du den er for lite kremete kan du tilsette flere frosne mangobiter (eller banan).
Steg 4
Ha froyoen over i en skål og nyt umiddelbart. Håper det smaker!