Slik gjør du det

  1. Begynn med indrefileten. Bland kremost, finhakket timian og en liten  skvis sitronsaft. Snitt indrefileten på langs og fyll den med kremost. Surr 3-4 skiver med spekeskinke rundt indrefileten, og surr de slik at de holder snittet på indrefileten igjen. Legg kjøttstykket i en ildfastform, sett i et steketermometer den tykkeste delen og la kjøttet stå i ovnen til det har nådd en  kjernetemperatur på ca 60 grader. La kjøttet hvile  i minst 10 minutter på kjøkkenbenken før du skjærer  i det.
  2. Mens kjøttet står i stekeovnen har du nok av tid til å sette i gang med paprikasausen. Kutt både løk og paprika i små biter, og surr de i litt olje til at løken er blank og myk. Tilsett buljong (én halv terning + vann, eller kraft om du har), og la det koke i ca 10 minutter. Ta kasserollen av platen, og bruk en stavmikser til å lage en jevn og fin saus. Ha i en liten skvett sitronsaft og smak til med salt og pepper.
  3. Jeg liker at det fortsatt er litt spenst i grønnsakene og dampet de derfor veldig lett. Skjær sukkererter i to, og ferdigskrellede gulrøtter i små staver. Legg en damprist i en kasserolle, ha oppi litt vann, og kok opp vannet. Ha oppi grønnsakene når vannet fosskoker, sett på et lokk, og la de dampe i ca 1-2 minutter.

Server fylt indrefilet sammen med dampede grønnsaker og en liten øse paprikasaus.

Håper det smaker!