I forrige uke var jeg på tur med jobben, og da jeg ble spurt om å være kokk så måtte jeg så klart takke ja til utfordringen. Etter mye frem og tilbake med meg selv falt valget om forrett på sjampinjonger fylt med serranoskinke, persille og hvitløk, en enkel rett som passer fint enten som forrett eller som et spennende innslag på tapasbordet. Du kan lese mer om denne turen og se resten av menyen i dette innlegget.
Forretten i seg selv er forholdsvis enkel å lage, og du trenger bare en stekepanne, noen store sjampinjonger, en god olivenolje og det du ønsker å fylle sjampinjongene med. Nå skal det sies at ovnen begynte å streike midt i stekingen, så det ble et pauseinnslag med quiz og god stemning før jeg kunne ferdigstille forretten. Men alt i alt så var stemningen god, og kollegaene mine så ut til å nyte maten når den etter hvert kom på bordet.
Tips! Lag bestandig noen ekstra sopp i tilfelle de revner underveis.