
Det er på tide med en ny lettvint middag på bloggen. I dag har turen kommet til gratinerte kjøttboller i pastaform, en middag som kan lages på under halvtimen. Jeg har jukset litt denne gangen og hadde laget kjøttbollene på forhånd, men du kan også kjøpe ferdige kjøttboller på butikken dersom du ikke er like heldig som meg.
Har du noen gulrøtter eller stangselleri som du bør få brukt opp, så er dette en god anledning til å gjøre en god gjerning. Selv om de ikke inngår i ingredienslisten min i denne oppskriften, så gjør faktisk disse grønnsakene tomatsausen enda fyldigere og bedre på smak.
Dersom du har en panne som tåler litt varme så kan du også blande alt sammen rett i stekepannen, strø over litt ost, og sette hele pannen rett i stekeovnen. Smart ikke sant? Da sparer du også litt oppvask!

Ta gjerne også en titt på noen av de andre formrettene her på bloggen.
Håper gratinerte kjøttboller i pastaform faller i smak!
