Gresk wraps med kylling og tzatziki

Lages på: 20 minutter Nivå: Enkel
Gresk wraps med kylling og tzatziki
Gresk wraps med kylling og tzatziki

Oi, dette var rett og slett skikkelig godt! Glem fajitas og taco, og lag heller en gresk wraps med kylling og tzatziki.

Jeg skulle aller helst brukt lammekjøtt, men nå var det kylling jeg hadde tilgjengelig da dagens middag skulle planlegges. Kyllingen krydret jeg med blant annet kanel, oregano og persille og en rekke andre krydre. Sammen med knasende grønnsaker og en porsjon hjemmelaget tzatziki ble dette rett og slett fantastisk digg. Sunt og magert er det også, og kan fint nytes på en hverdag uten å ha dårlig samvittighet. Enjoy!

Håper denne oppskriften på gresk wraps faller i smak!

Gresk wraps med kylling og tzatziki

0 fra 0 vurderinger
Type rett: MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

wraps
Tilberedning

10

minutter
Steketid

10

minutter
Totalt

20

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 3 stk 3 kyllingfileter

  • 1/2 ts 1/2 kanel

  • 1 ts 1 oregano

  • 1 ts 1 oregano

  • 1 ts 1 basilikum

  • 1/2 ts 1/2 persille

  • 2 fedd 2 hvitløk

  • 1/2 ts 1/2 salt

  • 1/2 ts 1/2 pepper

  • Til servering
  • 1/2 stk 1/2 agurk

  • 1/4 stk 1/4 rødløk

  • 15 stk 15 cherrytomater

  • 4 stk 4 tortillalafser (gjerne fullkorn)

  • Tzatziki

Fremgangsmåte

  • Start med å lage tzatzikien. Se oppskrift på tzatziki.
  • Forvarm ovnen til 200 grader (alternativt kan du bruke mikroen når du varmer tortillas-lefsene.
  • Skjær kyllingen i passe store biter. Krydre kyllingbitene med kanel, oregano, basilikum, persille, hvitløk salt og pepper. Ha den i en varm panne og stek kjapt på høy varme til den er gjennomstekt.
  • Mens du steker kyllingen gjør du grønnsakene klare. Vask tomat og agurk, og skrell rødløken. Tomaten deler du i to eller fire, og agurken kan du gjerne skjære i tynne staver. Rødløken kutter du opp i tynnes mulig båter.
  • Rett før servering hiver du inn et par lefser i ovnen (dersom dere er to). 20 sekunder holder lenge nok. Fyll lefsen med stekt kylling, grønnsaker og nylaget tzatziki.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*