
Grønnkålchips! Sunnere chips enn dette skal du lete lenge etter. Og så godt! Grønnkål er en såkalt supergrønnsak – full av vitaminer, mineraler, kostfiber og er også svært kalorifattig. Selv kan jeg absolutt bli flinkere til å bruke grønnkål i matlaging, men disse chipsene er i hvert fall en begynnelse.
Du kan ikke lage grønnkålchips og tro at det smaker som vanlig potetchips. Det gjelder egentlig all mulig slags chips, eplechips smaker epler, betechips smaker beter og grønnkålchips smaker, tro det eller ei, grønnkål.
Gi grønnkålchipsen en sjans, og lag sprø grønnkålchips med god samvittighet!
Tips! Forsøk gjerne andre varianter når du lager grønnkålchips. hva med chilikrydder, hvitløk, oregano eller kanskje parmesan?
Grønnkålchips er også godt som garnityr på supper, ferdigstekte pizzaer eller til stekt kjøtt.
Tidligere har jeg laget sprø og søte eplechips, som fikk svært gode tilbakemeldinger da jeg serverte de til noen venner. Ta gjerne en titt!
Håper grønnkålchipsene faller i smak!