Denne oppskriften på grønnsakslasagne er en av favorittene  mine på bloggen. Den krever litt forberedelse siden det er ganske mange forskjellige grønnsaker som må kjøpes inn. I tillegg kan det være lurt å sette av litt tid til matlaging når man går i gang. Men når det er sagt så vil du overhode ikke angre. Jeg har servert denne lasagnen ved flere middagsbesøk, og har ved hver anledning høstet svært gode tilbakemeldinger.

Tips 1! Det er fullt mulig å erstatte de røde linsene med stekt karbonadedeig hvis ønskelig.

Tips 2! Det er bestandig lurt å la lasagne, gratenger etc få stå og avkjøle seg i minst 10-15 minutter, både for at de i det helle tatt skal være mulig å spise uten å brenne seg, og fordi at da blir ofte konsistensen på retten mye bedre.

Server grønnsakslasagnen slik den er eller med nystekte hvitløksbaguetter ved siden av.

Grønnsakslasagne - En skikkelig smaksbombe
Grønnsakslasagne – En skikkelig smaksbombe

Legg gjerne igjen en kommentar nederst siden dersom du har noen spørsmål til oppskriften eller hvis du har noe annet på hjertet:)

Hvis du er ny på bloggen min og er interessert i å følge med på hva jeg legger ut, så har jeg både Facebookside, Instagram og nyhetsbrev.