
Jeg er kjempeglad i müslirundstykker, og det er ikke uvanlig at jeg går innom Kaffebrenneriet eller Baker Hansen for å kjøpe disse dersom jeg er sulten når jeg går forbi. Jeg føler ofte de er litt sunnere enn en del av det andre de selger, men mulig det bare er en unnskyldning for meg selv.
Nå har jeg laget min egen variant av grove müslirundstykker. De er ekstra grove i følge grovhetsskalaen og all sødmen kommer fra tranebær og aprikos. De inneholder også noe nøtter, som både gir en god smak og tilfører sunt fett. Min favoritt er å servere müslirundstykkene med noen skiver brunost.

Et utvalg andre grove rundstykkeoppskrifter fra bloggen:
Håper denne oppskriften på grove müslirundstykker faller i smak!
Hei ! Fristende oppskrift ! Kan jeg bruke mindre gjær og langheve deigen ? Evt.hvor mye gjær og hvor mange timer ? Takk 🙂
Hei! Takk 🙂 Kommer an på hvor lenge du ønsker å heve deigen. Beregn 1/2 ts tørrgjær om deigen skla heve i 9-12 timer i romtemperatur. Da lager du disse også som eltefrie, dvs du slipper å elte:)