• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
26. september 2015

Grove sukkerfrie vafler av havregryn

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Da jeg vokste opp var lukten av vafler ikke uvanlig i helgene. De var riktignok ikke like sunne som disse, men hver gang jeg kjenner av lukten av  nystekte vafler er det som å ta meg tilbake til barndommen.

Grove sukkerfrie vafler

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 26. september 2015
  • 6 porsjoner
  • 40 min
  • Skriv ut
Grove havrevafler
Ingredienser
  • 5 egg
  • 6 ss sukrin
  • 3 dl skummet kulturmelk
  • 3 dl havregryn
  • 1 dl sammalt mel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • Søtning (natreeen, stevia el. etter eget ønske)
Slik gjør du det
Steg 1
Kakk 3 egg i en bolle, og tilsett eggehviter fra 3 nye egg.
Steg 2
Tilsett øvrige ingredienser og rør dette til en smidig og klumpfri røre.
Steg 3
Smak til med eventuell ekstra søtning. Jeg tilsatte litt natreen i røren til jeg syntes den ble søt nok.
Steg 4
Lar røren stå og svelle minst 15 minutter før du går i gang med stekingen. Nyt nystekte vafler med rørte bær og kesam eller lettrømme. Håper det smaker!

Legg gjerne igjen en kommentar nederst på siden 🙂

Stikkord

  • vafler

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Gresk gyros av magert svin
Kyllingform med brokkoli og paprika

Relaterte innlegg

Skrei med eple- og blomkålpuré og chorizosalsa
4. mars 2021

Skrei med eple- og blomkålpuré og chorizosalsa

Pizza med marinert kjøttdeig
27. februar 2021

Pizza med marinert kjøttdeig

Koteletter i form
24. februar 2021

Koteletter i form

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales