
I dag laget jeg en nydelig gulrotsuppe med sprøstekte kikerter til lunsj. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å dele oppskriften, for dette var jo egentlig en middagsrest fra tidligere i uken, gulrotsuppe med torsk, chili og ingefær, som jeg gjorde noen små justeringer på. Med andre ord en veldig fin måte å bli kvitt middagsrestene på! For å være helt ærlig så syntes jeg at denne varianten av gulrotsuppen ble så god, at jeg ville ikke la muligheten til å få denne dokumentert gå fra meg.
Jeg forstår jo at det ikke er alle som har gulrotsuppe stående i kjøleskapet, så derfor har jeg også halvert den opprinnelige oppskriften, slik at denne rekker til 4 porsjoner. Gjør du som meg, og baserer denne suppen på rester, så lages denne på under 20 minutter. Da er det egentlig bare å gå i gang med kikertene og varme opp suppen, for så å hoppe rett til steg 7. Lager du gulrotsuppen fra scratch – beregn cirka 40 minutter og følg hele oppskriften.
Håper du blir like fornøyd med denne suppen som det jeg ble!