
I dag er det visst pannekakedagen, noe jeg glemmer hvert eneste år. Men tilfeldighetene skulle ha det til at jeg i dag faktisk hadde planlagt å legge ut en ny pannekakeoppskrift på bloggen.
Denne gangen er det halvgrove pannekaker som står for tur til å komme ut på bloggen. Jeg liker best å nyte de med rørte blåbær og stekt bacon, men smaker jo heller ikke feil med sukker og smeltet smør på. Utelater man baconet så er faktisk pannekaker også en enkel vegetarrett.
Oppskrift: Nesten sukkerfrie rørte blåbær

Som tilbehør til pannekakene serverer jeg gjerne havregrynsuppe eller sagogrynsuppe. Dette høres kanskje rart ut for mange, men for meg som har vokst opp med dette kan jeg ikke tenke meg noe bedre.
Noen serveringsforslag. Server pannekakene:
- som frokost med vaniljekesam og ferske bær
- som middag med rørte blåbær eller sukker, med bacon som tilbehør.
- som en del av tapasbordet, smurt med kremost, røkt laks og ruccola
- som dessert med iskrem og lune bær. Se oppskrift