Havregrynsgrøt med cottage cheese høres kanskje rart ut, men smaker utrolig godt, og er et godt og enkelt alternativ når man ønsker å variere frokosten litt.
Sukkerfri havregrynsgrøt med cottage cheese
- 1. september 2015
- 1 skål
- 5 min
- Skriv ut

Ingredienser
- 60 gram lettkokte havregryn
- 1,5 dl melk
- Noen dråper natreen
- 1 klype salt
- 2 ss mager cottage cheese
- Topping
- Kanel
- Sukrin eller annen søtning
- Hakkede mandler
Slik gjør du det
- Steg 1
- Bland havregryn, melk, søtning og ca 2 ss cottage cheese i en skål.
- Steg 2
- Varmes i ca 2-3 minutter i mikroen til at det koker i skålen.
- Steg 3
- Bland grøten.
- Steg 4
- Serveres med sukrin og kanel på toppen, og kanskje noen finhakkede mandler.