
Havregrynsgrøt må være en av de mest spiste hverdagsfrokostene mine her i huset. Bland havregryn med melk og eventuelt en bitteliten klype salt i en skål, og sett den i mikroen i et par minutter. Så er det bare å nyte varm grøt enten med smør, sukker og kanel, eller en sunnere variant med sukrin+ og kanel. Noen ferske bær eller kanskje litt grovhakkede mandler er heller ikke feil topping.
Du kan også lage havregrynsgrøten på en mer tradisjonell måte, dvs i en liten kasserolle, men ved å koke den i mikroen tar det både kortere tid i tillegg til at du slipper unna med minimalt med oppvask.
Se flere andre spennende grøtoppskrifter her på bloggen, deriblant en oppskrift på fløyelsgrøt av havre eller en kjøleskapsgrøt med blåbær og vanilje
Nyt en skål med lettvint havregrynsgrøt før du stikker avgårde på jobb eller skole!
Kjapt, enkelt og godt:)