Havregrynssuppe må være den enkleste suppen man kan lage. Den inneholder svært få ingredienser, tar få minutter å lage og man kan ikke gjøre feil (bortsett fra å kanskje koke over suppen). Og siden det er en søt suppe så kan den like godt nytes varm som kald.

Slik lager du en enkel og god havregrynssuppe:

  • Ha vann, saft, havregryn og en kanelstang i en kasserolle og kok opp. Ha gjerne oppi litt rosiner om du ønsker.
  • La suppen koke i ca 10 minutter.
  • Suppen er ferdig og klar til å serveres, gjerne som tilbehør til grove pannekaker

Tips! Jeg har brukt sukkerfri husholdningssaft i denne oppskriften, men du kan også benytte den vanlige husoldningssaften. Havregrynssuppen blir da naturlig nok ikke så kalorifattig.

Jeg håper det smaker!

Legg gjerne igjen en kommentar nederst på siden dersom du har noen spørsmål eller kommentarer til denne oppskriften på havregrynssuppe 🙂

Følg meg på sosiale medier