Er du klar for en ny formrett? Denne hete kjøttformen med potetmos er en middagsrett som passer ekstra godt nå som vi går i mot litt kjølige og mørkere høstkvelder.
For å sette litt fart på smaksløkene har jeg tilsatt harissa, en slags nordafrikansk chilipuré, i kjøttsausen. Det sier seg selv at harissa er svært sterkt, men akkurat hvor sterk den faktisk er vil variere mellom de ulike merkene. Jeg anbefaler deg derfor å smake deg frem til riktig styrke på sausen. Harissa kjøpte jeg på Mathallen her i Oslo, men det er også mulig å kjøpe den på enkelte dagligvarebutikker med godt utvalg. Får du ikke tak i harissa så kan du alltids bytte den ut med litt tabasco, selv om det vil gi en litt annen smak.
Er du like glad i formretter som det jeg er? Dette er noen av mine favoritter:
Denne varmende kjøttformen kan spises slik den er, eller server den sammen med en enkel bladsalat med noen ferske tomater.
Håper det smaker!