Så langt tilbake jeg kan huske så har jeg lagt merke til at TORO har en pose med Bali kyllinggryte. Jeg er selv ingen tilhenger av posemat/halvfabrikater, da jeg synes disse ofte inneholder alt for mye salt, konserveringsmidler og andre tilsetningsstoffer. I tillegg blir de ofte næringsfattige og blir smakløse sammenlignet med en hjemmelaget variant.

Etter en liten titt på ingredienslisten på en av posene jeg fant på butikken så bestemte jeg meg for å lage min egen variant av denne populære kyllinggryte. Og det tok ikke mer enn 25 minutter fra jeg startet å skjære opp kyllingen til at jeg hadde en serveringsklar gryte stående å putre på ovnen.

Serveringstips

  • Skjær et eple i terninger, og tilsett det sammen med boksen med anans rett før servering.
  • Hvis du vil kose deg litt ekstra kan du servere kyllinggryten sammen med noen nystekte nanbrød.

 

Håper det smaker!

Har du lyst til å bli bedre kjent med Det glade kjøkken? Følg meg på Facebook eller Instagram for å bli oppdatert på nye innlegg som legges ut. Bruk gjerne også #detgladekjokken på Instagram dersom du bruker noen av oppskriftene mine, eller legg igjen en kommentar. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.

Hjemmelaget Bali kyllinggryte
Hjemmelaget Bali kyllinggryte

Hjemmelaget Bali kyllinggryte