Så enkelt lager du bringebærkrem

  1. Stivpisk eggehviter og sett de til side.
  2. Ha bringebær og sukker i en bolle og bruk en stavmikser eller mos de for hånd til en fin puré. Bruker du vanlig  sukker ville jeg halvert antall spiseskjeer sukker siden hvitt sukker er ca dobbelt så søtt som sukrin.
  3. Pisk fløte til krem. Hold gjerne av noen skjeer krem til pynt.
  4. Bruk en slikkepott til å vende sammen fløte og stivpiskede eggehviter. Bland forsiktig inn bringebærpuréen, men også her kan du holde igjen noen spiseskjeer.

Bringebærkremen serverte jeg i fine glass, med en liten skje med krem og bringebærpuré på toppen.

Tips! Om du ikke har ferske bringebær så er det heller ikke noe i veien for å bruke frosne bringebær. Bare husk å tine de først.

Håper det smaker!

 

Bruk gjerne kommentarfeltet nederst på siden dersom du har noen tilbakemeldinger på oppskriften.

Jeg oppdaterer sosiale medier hyppig med nye oppskrifter, så følge meg gjerne på Facebook og Instagram for å få nye innlegg rett i feeden din. Jeg sender også å sende ut skreddersydde nyhetsbrev en sjelden gang, så meld deg gjerne på via denne lenken for å være med på listen. E-posten blir så klart ikke brukt til noe annet.