Hjemmelaget hotellfrokost/luksusfrokost

Hjemmelaget hotellfrokost/luksusfrokost

Hotellfrokost er et av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Hotellrommet er jeg ikke fullt så nøye på, men dersom frokosten ikke er noe særlig da blir jeg skikkelig skuffet. Å komme til et bord fullt av spennende pålegg, brød i ulike sorter og diverse varmmat, kan du tenke deg noe bedre? Når det er sagt så er jeg også et vanemenneske, så når jeg har funnet noe jeg liker svært godt så ender jeg svært ofte med å velge det samme fra gang til gang.

I dag er det lørdag og jeg har servert en typisk “hotellfrokost”, eller luksusfrokost om du vil. Det er slik jeg liker å gjøre når det er helg, sette av litt god tid til å lage frokost og da gjerne det jeg kaller en skikkelig luksusfrokost. Forsøk det du også, og jeg lover deg at du vil få kred hos samboeren din!

Bilde fra frokosten kunne du se på  Instastories i dag dersom du følger meg. Jeg har som mål om å bli flinkere til å legge ut øyeblikksbilder der, så følg meg gjerne!

Hotellfrokost fra Instastories
Bilde fra Instastories

Nyt frokosten med et deilig glass ferskpresset appelsinjuice. Håper det smaker!

Hjemmelaget hotellfrokost for to

  • 10. desember 2016
  • 2 porsjoner
  • 20 min
  • Skriv ut
Hjemmelaget hotellfrokost/luksusfrokost

Ingredienser

  • 2 skiver grovt brød
  • 1 avokado
  • 100 gram røkt ørret
  • 2 skiver med skinke
  • 1 snackpaprika
  • 8 cherrytomater
  • 2 ss cottage cheese
  • Eggerøre
  • 6 egg
  • 3 ss melk
  • Gressløk
  • 1/2 ts salt
  • Pepper
  • Olivenolje

Fremgangsmåte

Steg 1
Start med å lage eggerøren. Kakk eggene i en bolle, og ha oppi melk, vann, gressløk, salt og pepper. Eggeblandingen slår du lett sammen ved hjelp av en gaffel, og stek den på medium varme i litt olje. Bruk en stekespade og skrap eggemassen inn mot midten etter hvert som den koagulerer. Dra stekepannen av platen mens eggerøren fortsatt er fuktig, i god tid før den er hard og tørr.
Steg 2
Skjær opp 2 skiver brød og rist de gjerne lett i en brødrister, eller på varmluft i stekeovnen.
Steg 3
Fjern steinen fra avokadoen og bruk en skje til å vippe avokadoen ut av skallet. Del avokado og paprika i tynne skiver.
Steg 4
Fordel avokadoskivene utover brødet. Følg på med røkt ørrett, skinke og cottage cheese. Ved siden av brødet legger du en fin porsjon med eggerøre, smakfulle cherrytomater og oppskåret snackspaprika.