Slik lager du en skikkelig luksusfrokost

  1. Start med å lage eggerøren. Kakk eggene i en bolle, og ha oppi melk, vann, gressløk, salt og pepper. Eggeblandingen slår du lett sammen ved hjelp av en gaffel, og stek den på medium varme i litt olje. Bruk en stekespade og skrap eggemassen inn mot midten etter hvert som den koagulerer. Dra stekepannen av platen mens eggerøren fortsatt er fuktig, i god tid før den er hard og tørr.
  2. Skjær opp 2 skiver brød og rist de gjerne lett i en brødrister, eller på varmluft i stekeovnen.
  3. Fjern steinen fra avokadoen og bruk en skje til å vippe avokadoen ut av skallet. Del avokado og paprika i tynne skiver.
  4. Fordel avokadoskivene utover brødet. Følg på med røkt ørrett, skinke og cottage cheese. Ved siden av brødet legger du en fin porsjon med eggerøre, smakfulle cherrytomater og oppskåret snackspaprika.

Nyt frokosten med et deilig glass ferskpresset appelsinjuice. Håper det smaker!

Hjemmelaget hotellfrokost/luksusfrokost

 

Hotellfrokost fra Instastories
Hotellfrokost – Instastories