
Da jeg var liten var meksikansk gryterett noe av det beste jeg kunne få servert, gjerne med loff og en kinakålsalat ved siden av. Jeg har vage minner av at jeg hjalp til ved grytene med å hakke disse pølsene med kjøttdeig, som gjerne var frossen i midten. Mulig man kjøpte de ferske, men at vi pleide å hive de i fryseren før de gikk ut på dato.
Jeg er nok ikke like stor fan av TORO-posene i dag, og har derfor laget min egen variant av den “meksikanske” klassikeren. Den har litt flere naturlige ingredienser, smaker bedre, er enkel å lage, og bør ikke ta så mye lengre tid enn posevarianten.

Så Herrlig! Eg har samme minnene om meksikansk gryterett som du har. Vil gjerne prøve denne, men vart litt i stuss ang tomatane.
Skal d være en eller to boksar? Står to i oppskrifta men i framgangsmåten står det berre ein.
Gler meg til å prøve !
Heisann, takk for at du gjorde meg oppmerksom på dette. Det skal være en boks i oppskriften 🙂 Så gøy 🙂
Lykke til, og vær ikke redd for å spørre om det er noe annet du lurer på 🙂
Tusen takk for svar! ?
Helt fantastisk god 😃👍
Kan anbefales på det sterkeste til alle andre alltså 😄. Min man er følsom for sterk mat så jeg strupet ned på kajennen å da gikk det bra ☺️👍. Takk for en nydelig oppskrift 😃
Tusen takk for veldig fin tilbakemelding 🙂 Så bra at oppskriften falt i smak. Takk for at du deler din tilbakemelding 😀
Jeg laget denne nå i kveld, men min mann likte den ikke, ble litt mye tomat smak, har du tips , så det ikke blir så markant tomat smak?
Mine 2 barn likte den og jeg?
Leit å høre at denne ikke ble en innertier for mannen din. Neste gang kan du forsøke å utelate tomatpuréen. Tomatpuré har veldig mye smak, så vil tro det hjelper mye. Du kan også holde bittelitt igjen på boksen med hakkede tomater, og heller smake til med mer på slutten. Selv bruker jeg bestandig Mutti tomater, som jeg synes har god kvalitet:)
Håper mannen din blir mer fornøyd neste gang 🙂
Heisan
Ble kjempebra her 🙂 Men jeg tok bare en boks med tomater 🙂
Gleder meg til å prøve flere av dine spennende oppskrifter .
Tusen takk for fin tilbakemelding, og så bra at oppskriften falt i smak 🙂 Ikke nøl med å si i fra hvis det er noe som er uklart i noen av oppskriftene mine.
Ha en flott søndag!
Gryten ble veldig god, men det står 1 gulrot i ingredienslisten og ikke 1 gul løk som jeg antar det skulle stå. Lagde dette i forbindelse med dåp, og var først da jeg så prosessen for å lage den at det ble oppdaget at det skulle være løk og ikke gulrot i gryten. Så vil anbefale å få det rettet da det ble et ytterligere stressmoment for en allerede stresset mor at jeg manglet ingredienser. Men gryten slo veldig an hos voksne og barn i dåpen! 🙂
Hei, du har helt rett. Det skulle stått 1 gul løk og ikke gulrot! Jeg flyttet alle oppskriftene inn i nytt design i fjor, og da må nok dette ha gluppet i farten. Tusen takk for at du gjorde meg oppmerksom på dette, det er nå korrigert. Enda godt at gryten falt i smak hos alle! Beklager virkelig dette!
Denne oppskriften skal jeg prøve i morgen! Skal risen kokes ved siden av og puttes i gryten når den er ferdig, eller kan man putte den ukokt sammen med de andre ingrediensene?
Risen har du ukokt oppi gryten, og så lar du gryten koke til risen er klar:) Lykke til!
Jeg brukte ekstra krydder men hadde fortsatt lite smak, skuffende.
Takk for tilbakemelding. Det var veldig leit å høre at den ikke stod til forventningene. Jeg skal teste denne på nytt for å se om det er justeringer som bør gjøres.
Gleder meg til å prøve den i morgen 😃
Det blir en variant av den der jeg bruker tacorester. Har stor tro på at det blir bra 😃
Ser veldig bra ut denne 👍🏻😃
Håper det smaker! Har lenge tenkt at jeg bør gjøre en “revisjon” av oppskriften, men det får bli senere i høst 🙂
Denne må jeg prøve! Kanskje dumt spørsmål; Hvis jeg skal justere opp mengden ris, bør jeg justere opp mengden vann også?
Det stemmer 🙂
Hei, kan denne lages dagen i forveien, eller bør den lages samme dag?
Du kan lage den dagen før, men tenker risen fort kan bli litt grøtete på dag nummer 2
Kan jeg bruke annen ris en den som står i oppskriften?
Det går nok fint, men synes kanskje at jasminrisen er såpass klebrig at den egner seg best til mat som spises med pinner.
Denne her var rett og slett nydelig. Samboeren er litt kresen av seg når det kommer til mat, men denne falt i smak hos han også.
Det setter jeg veldig pris på å høre. Takk for tilbakemelding 🙂