
Gløgg har bestandig vært en av høydepunktene nå i adventen, og i de senere årene er den velkjente tomtegløggen blitt erstattet med min egne hjemmelagede variant. Sammenlignet med ferdigkonsentrat så synes jeg at hjemmelaget gløgg får en mye friskere smak og mer autentisk kryddersmak. Når det i tillegg er så enkelt å lage (serveringsklar på ca 15-20 minutter), så er det ingen unnskyldning for å kjøpe ferdigutgaven.
Ha hjemmelaget gløgg over i en passende julekrus, gjerne sammen med en liten skje med mandler eller rosiner i. Server gjerne noen småkaker til, enten det er noen pepperkaker eller kanskje noen amerikanske cookies. Håper det smaker!
Har laget mammas julebrød i dag, mmmmmmmm
Det er så godt. Skal selv snart i gang med å fylle opp fryseren til desember 🙂
Hei ! Jeg vil bruke juice fra Cevita, naturlig juice, istedenfor husholdningssaft. Det er plomme, rød drue og eple i juicen. Skal jeg likevel tilsette vann og eplejuice ? Evt hvor mye ? Takk
Hei
Husholdningssaft er mer konsentrert enn juice, så jeg ville ventet med å tilsette vann. Eplejuice ville jeg kanskje fortsatt hatt i. Her er det egentlig bare å smake seg frem 🙂
Hei igjen. Det gikk veldig bra ! Har ikke hatt vann, men tilsatt eplejuice. Ble veldig godt ! Tusen takk for oppskriften 🙂