
Jeg er svært glad i italienske pizzaer med tynn og sprø bunn, men iblant er det også utrolig godt med en tradisjonelle hjemmelaget pizza med kjøttsaus og ikke alt for tynn bunn. Denne pizzaen minner meg om varianten vi pleide å spise hjemme da jeg vokste opp, med en ordinær kjøttsaus og en god neve ost på toppen. En god gammeldags familiepizza eller langpannepizza som passer godt når man skal mette mange sultne munner.
- Blir det mye stress å lage pizzabunnen samme dag? Rør sammen en eltefri pizzadeig dagen i forveien.
Er du på utkikk etter litt mer pizzainspirasjon? På denne siden har jeg samlet en rekke pizzaoppskrifter. Alt fra den mere tradisjonelle typen, til tynne italienske pizzaer med tomatsaus, til hvit pizza med skinke og chorizo eller med reinsdyr med granateple, til pizzapai.
Hei! Kan denne lages eltefri?
Heisann, det kan den 🙂 Jeg har en oppskrift på eltefri pizzadeig her – https://detgladekjokken.no/oppskrift/eltefri-pizzadeig/ .
Takk for lynraskt svar 😀 Bruker jeg da ingrediensene i denne oppskriften, eller den eltefrie? Altså, jeg vil gjerne ha en litt grov deig, men ser den eltefrie oppskriften har mindre vann og ingen olje.
Bare hyggelig 🙂 Jeg ville brukt den eltefrie oppskriften, men erstatte halvparten av melet med en grovere type.
Herlig, takk! Samme steketemperatur og tid som i denne oppskriften?
Ja, det er bare å følge denne oppskriften når det gjelder resten 🙂
Testet i kveld. Supergod pizza😃
Hyggelig å høre at den falt i smak 🙂