Så enkelt er det å lage hjemmelaget tacokrydder

  1. Bland sammen alle krydrene i en liten skål.
  2. Ha krydderblandingen over i en lufttett boks eller glass. Oppbevares tørt og ved romtemperatur.

Brukstips: Jeg pleier å bruke  2,5 spiseskjeer hjemmelaget tacokrydder til rundt 600 gram kjøtt

Håper krydderblandingen falt i smak!

Noen tips til hvor du kan ta i bruk det hjemmelagede tacokrydderet er torsketaco med mangosalsatacogrytetacosalat

Legg gjerne igjen en kommentar nederst siden hvis du har noen spørsmål eller kanskje tips til tacokrydder 🙂

Lik Facebook-siden min og følg meg på Instagram for å få nye innlegg fra bloggen min rett i feeden din. Du kan også få høydepunkter fra Det glade kjøkken direkte i innboksen din ved å legge inn e-posten din her (ca 1 e-post i mnd). E-posten din vil ikke bli brukt til noe annet 🙂