Slik lager du waldorfsalat

  1. Vask og del druene i to. Bruk gjerne steinfrie, alternativt bør du fjerne steinene etter hvert som du deler druene.
  2. Fjern kjernehuset fra eplene og del de i små terninger. Ha epleterningene over i en bolle sammen med druene, og ha sitronsaft umiddelbart over slik at du slipper at eplebitene blir brune.
  3. Vask to små stilker med stangselleri. Del de på langs én eller to ganger, og kutt de i tynne skiver på tvers. Has sammen med epler og druer.
  4. Om du har litt ekstra god tid, bruk gjerne fersk ananas som du skjærer i terninger. Alternativt bruk ferdigbiter med ananas eller del noen anansaringer i mindre biter. Hold gjerne igjen litt av saften fra ananasboksen, som du kan tilsette i kremen helt til slutt.
  5. Ananasbitene og grovhakkede valnøtter has også sammen med resten.
  6. Pisk fløten til myk krem, og vend inn majones. Dette has sammen med resten og vendes forsiktig inn. Tilsett gjerne en liten skvett ananassaft dersom du ønsker å ha den litt søtere.

Håper det smaker!

Kjøttpudding med waldorf som tilbehør