Honningstekte epler og svisker

Lages på: 15 minutter Nivå: Enkel
Honningstekte epler og svisker

Honningstekte epler og svisker er for mange et selvskreven tilbehør til julemiddagen, og passer godt enten det er til ribbe, kalkun eller juletallerken. Selv synes jeg det litt søte og syrlige tilbehøret skjærer litt gjennom den litt fete ribben. Enkel tilbehør som lages på cirka 15 minutter.

Honningstekte epler og svisker

5 fra 2 vurderinger
Type rett: TilbehørNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

15

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 3 stk 3 epler

  • 12 stk 12 svisker

  • 1 ss 1 smør

  • 1 ss 1 olje

  • 1 ss 1 honning

  • Flaksalt

  • Eventuelt ferske urter (rosmarin, persille eller timian)

Fremgangsmåte

  • Vask og del eplene opp i båter.
  • Stek eplebitene i litt smør, olje og honning i en varm panne, til eplene er møre.
  • Tilsett sviskene og surr videre i et par minutter. Dryss over litt flaksalt og eventuelt ferske urter før servering.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*