
Ikke overraskende så ble det nok en gang pizza hjemme hos oss forrige fredag. Ja, for det har blitt nesten unntaksvis at jeg ikke lager pizza på fredager, og gjør jeg ikke det på fredag så blir det gjerne lørdag istedenfor. Dette til samboerens store glede.
Selv om pizza liksom har blitt vår fredagsgreie så liker jeg å variere fra gang til gang. Noen ganger blir det pizza med en enkel tomatsaus – andre ganger en hvit pizza (pizza bianca), noen ganger surdeigspizza – andre ganger den mer klassiske bunnen. Og så er det jo alle mulighetene med herlige råvarer man kan variere med. Ja, kombinasjonene er uendelige, og under taggen “Pizza” kan du se et knippe av de ulike variantene jeg har laget til nå.
Følger du meg på Instagram (detgladekjokken heter jeg der) så la du kanskje merke til at jeg forrige helg la ut et bilde av en herlig hvit pizza med reinsdyr og granateple. Jeg tuller ikke, men jeg tror dette ble en av de beste pizzaene jeg har laget noensinne! Jeg har faktisk gledet meg skikkelig til at det skulle nærme seg helg denne uken slik at jeg kunne dele oppskriften med dere. Ja, her snakker vi en skikkelig helgepizza, men den er til gjengjeld så utrolig god!
Så om du er klar for å prøve noe nytt på pizzafronten; forsøk en hvit pizza med reinsdyr og granateple!