
Si hei til en av de nye middagsfavorittene mine – nemlig indisk dal (også kjent som daal, dahl eller dhal). Jeg er kjempeglad i indisk mat, men jeg må innrømme at det først er det siste året at jeg i større grad har begynt å eksperimentere på det indiske kjøkken. Du kan på bloggen blant annet finne en oppskrift på hjemmelaget kylling tikka masala fra tidligere i høst og den nord-indiske curryen shahi paneer.
Dal er en indisk gryte og har kanskje blitt en av de nye middagsfavorittene mine. Den passer like godt til hverdags som til helgekosen, er studentvennlig (budsjettmiddag) i tillegg vegetar. Lager du dal på en ukedag kan du gjøre som meg og servere den med chapati (roti) ved siden av, mens nanbrød kanskje er det som frister mest dersom det er helgekosen. Og tro meg, dette er definitivt en middagsrett som metter!
Håper det smaker!
Da har jeg prøvd denne oppskriften. Veldig god! Og ikke suppete som andre oppskrifter jeg har prøvd. Nettopp kommet over bloggen og gleder meg til å prøve flere oppskrifter 🙂
Takk for tilbakemelding, det setter jeg stor pris på 🙂 Og velkommen som ny følger av bloggen, håper du finner mye god inspirasjon her 🙂 Nøl ikke med å ta kontakt dersom noe er uklart!