Slik lager du indisk kyllinggryte

  1. Skjær løken i terninger, hvitløk og chili kuttes i smått, mens ingefæren rives på et rivjern. Surres i litt olje i en panne, til løken er blank og myk. Tilsett garam masala og karri og la det surre videre et par minutter før du legger dette over på et fat.
  2. Ha litt mer olje i den brukte pannen og tilsett strimler av kyllingfilet. Kyllingen  stekes kjapt i pannen til den har  fått en fin stekeskorpe. Mot slutten av steketiden har du løken tilbake sammen med kyllingen.
  3. Tilsett hakkede tomater, vann og matyoghurt og kok opp. Ha oppi kyllingen og la det hele koke på svak varme i ca 6-8 minutter.
  4. Rett før servering tilsetter du strimlet spinat, lime, og smaker til med salt og pepper.

Kyllinggryten serveres sammen med en  enkel salat, et lite dryss cashewnøtter og kanskje et lite nanbrød hvis du vil skjemme deg selv bort litt ekstra.

Håper det smaker!

 

Bruk gjerne kommentarfeltet nederst på siden dersom du har lyst til å legge igjen en  kommentar  på denne oppskriften.

Jeg oppdaterer sosiale medier hyppig med nye oppskrifter, så følge meg gjerne på Facebook og Instagram for å få nye innlegg rett i feeden din. Jeg sender også å sende ut skreddersydde nyhetsbrev en sjelden gang, så meld deg gjerne på via denne lenken for å være med på listen. E-posten blir så klart ikke brukt til noe annet.