
Indisk mat er altså bare så utrolig godt! Denne gangen har jeg laget en indisk kyllinggryte med spinat, en deilig gryte som kan serveres enten det er helg eller hverdag.
Vil du kose deg litt ekstra kan du servere kyllinggryten med nystekte nanbrød. Jeg har fra før av en oppskrift på hjemmelagede nanbrød, som jeg kan anbefale. Tar du deg ikke tiden til å lage nanbrød så kan jeg også anbefale en variant som ikke trenger heving, enten det er pannebrød med hvitløk, eller en oppskrift på roti.
Hvis du trenger litt mer inspirasjon kan du også sjekke flere av de andre indiske oppskriftene her på bloggen, deriblant chana masala og indisk dal.

Hei Rolf-Anders ! Det blir flere og flere favoritt matretter fra bloggen din her hjemme ! Nydelig smak, appetitt vekkende beskrivelser og bilder, stor variasjon. Lurer på om du også har prøvd å lage Mango Kylling ? Har du oppskrift ? Blir veldig takknemlig 😊
Hei
Det er veldig hyggelig å høre 🙂
Litt usikker på hva du legger i mangokylling. Kylling i mangosaus, kylling i currysaus med mango eller noe annet? 🙂 Jeg har en oppskrift på fritert kylling med mangoglaze og mangosalat på bloggen, https://detgladekjokken.no/oppskrift/fritert-kylling-med-mango-og-chiliglaze/, men var kanskje ikke det du tenkte på 🙂
Kylling i mangosaus tenker jeg 😊