
I dag skal jeg friste med en lettvint og god oppskrift på indrefilet av svin med appelsinsaus. Indrefilet er ikke bare av det møreste kjøttet, men er også svært magert. Faktisk så inneholder indrefilet av svin bare rundt 3% fett, som gjør det til et sunt og godt valgt i hverdagen.
Indrefilet av svin med appelsinsaus er en enkel og mager middagsrett som er perfekt i ukedagene. Selv synes jeg at den friske og litt syrlige appelsinsausen skapte en veldig god kontrast mot de litt søtlige grønnsakene. Retten er så enkel at dersom du har et steketermometer, så kan du nesten ikke gjøre feil.
Tips! La kjøttet hvile minst 10 minutter etter steking. Da har kjøttkraften fordelt seg mye mer i kjøttet og du får et saftigere kjøttstykke.
Håper oppskriften faller i smak!
Høyst ordinært til tross for at jeg jobbet litt med å få sausen god.
Indrefilet er da heller ikke noen smaksbombe…