
I dag tenkte jeg å fornye en gammel poseklassiker, nemlig italiensk gryterett. Dette var gjerne lørdagsmiddagen hjemme hos oss, servert med loff med smør og en enkel kinakålsalat. Husker godt at jeg fikk hjelpe til med å hakke en stor klump med frossen kjøttdeig, som var tatt opp av fryseren i det seneste laget. Det var bare å kjøre på med varme og hakke i vei etter hvert som den sakte men sikkert begynte å tine i gryten.
Jeg er nok ikke like stor fan av posevarianten i dag, og deler derfor i dag en oppskrift på hjemmelaget italiensk gryterett. Selv om det kanskje ikke er noe du ville fått servert i Italia, så er det en god etterligning av poseklassikeren. Den både smaker bedre, er mer næringsrik, og du har full kontroll på mengden salt.
Fra før av har jeg delt oppskrift på Bali kyllinggryte og meksikansk gryterett. Begge disse oppskriftene er svært populære blant dere lesere. Håper derfor at denne tolkningen av italiensk gryterett også faller i smak!

Hei,
Mye bra oppskrifter her! I denne oppskriften står det 2 stangselleri, men mener du egentlig 2 stilker? Én stangselleri kan jo fort ha 5-6 stilker. 😛
Hei
Tusen takk😄
Jeg mener absolutt 2 stilker! Skal endre det i oppskriften, slik at ikke noen går på en liten blemme 😬
Denne var kjempegod!!!
Anbefales på det sterkeste !!