Italiensk krydderblanding

Lages på: 5 minutter Nivå: Enkel
Italiensk kryddermiks

Dette er en oppskrift på en italiensk krydderblanding, og er kjekk å ha for hånden når man skal diske opp med pasta, pizza og andre italienske retter. Se oppskrift:

  • Toskansk kylling i kremet parmesansaus

    Toskansk kylling i kremet parmesansaus

    Lages på 30 minutterNivå: Enkel

    Toskansk kylling i kremet parmesansaus er en kjapp og enkel kyllingrett proppfull av nydelige smaker.

Krydderblandingen kan lages på få minutter, og kan oppbevares månedsvis (om ikke årevis) i et tett glass. Den inneholder ikke salt, så det må du eventuelt tilsette i tillegg om du ønsker.

Tips! Neste gang du har et tomt krydderglass kan du vaske det og fjerne etiketten. Fyll det opp med italiensk krydderblanding og sett på en ny etikett.

Italiensk krydderblanding

4.0 fra 45 vurderinger
Type rett: KrydderNivå: Enkel
Porsjoner

1

glass
Tilberedning

5

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 3 ss tørket basilikum

  • 2 ss tørket oregano

  • 1/2 ss tørket merian (valgfritt)

  • 1,5 ss tørket rosmarin

  • 2 ss tørket timian

  • 1 ss paprikapulver

Fremgangsmåte

  • Bland sammen alle ingrediensene til krydderblandingen i en skål.
  • Ha krydderblandingen over i en tett boks eller glass, og oppbevar det på et mørkt og tørt sted.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*