Jordbærmocktail med sprite

Lages på: 10 minutter Nivå: Enkel
Jordbærmocktail med sprite

Det er lite som minner som sommer når jeg titter ut vinduet, men jeg nekter å la dette ødelegge humøret av den grunn. Været får jeg jo ikke gjort noe med, så da kan en jo enten gå rundt å være bitter eller man kan gjøre det beste ut av det. Iskrem har kanskje ikke fristet like mye de siste ukene, men derimot har jeg laget en rekke spennende mocktail så langt denne sommeren. Sist ut er en jordbærmocktail med sprite. Jeg har også litt frisk mynte i denne cocktailen, som sammen med jordbær er en fantastisk god kombinasjon og gir en god smak av sommer. Denne drinken smaker ekstra god med norske jordbær.

En annen god alkoholfri drink jeg laget litt tidligere i sommer var denne virgin mojitoen. Den har jeg allerede laget flere ganger. Er du på utkikk etter en drink med jordbær med alkohol, kan jeg anbefale denne jordbærdrinken med ingefær.

Håper du ble inspirert!

Jordbærmocktail med sprite

0.0 fra 0 vurderinger
Type rett: CocktailNivå: Enkel
Porsjoner

1

drink
Tilberedning

10

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 6 stk jordbær

  • 10 stk friske mynteblader

  • 1/2 stk lime

  • 1 ts brun farin

  • 2 dl sprite

  • Isbiter

Fremgangsmåte

  • Mos jordbærene og myntebladene, sammen med saften fra en halv lime og det brune sukkeret, i bunnen av et glass eller en beholder. Har du en cocktailshaker kan du også bare ha ingrediensene i shakeren, sammen med et par isbiter og riste løs.
  • Sil blandingen over i et glass fylt med isbiter og topp drikken men sprite. Pynt med friske mynteblader og jordbær. Nyt denne alkoholfrie mocktailen med jordbær umiddelbart.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*