• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
18. juni 2020

Jordbærsalsa med mynte

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Jordbærsalsa

Om du har vært inne på bloggen min før så har du sikkert sett jeg tidligere har publisert flere oppskrifter på salater eller salsaer med mango i. Men hvorfor velge noe som må importeres langveisfra når man kan bruke kortreiste jordbær? I dag deler jeg oppskrift på jordbærsalsa med mynte. En fruktig og god salsa som egner seg godt til sommerens grillmat.

Sommerens jordbærsalsa

Denne jordbærsalsaen lager du på kort tid, men kan gjerne stå en liten halvtime – time i kjøleskapet slik at smakene får satt seg skikkelig. Ønsker du flere tips til tilbehør til grillmaten kan jeg blant annet anbefale denne brokkolisalaten med bacon og gresskarkjerner, en fargerik salat med nektarin, mozzarella og spekeskinke, og en kremet maispuré. Du kan også finner flere andre tips på siden Grilltilbehør.

Håper du har latt deg inspirere!

Jordbærsalsa

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 18. juni 2020
  • 4 porsjoner
  • 15 min
  • Skriv ut
Jordbærsalsa med mynte
Ingredienser
  • 1 kurv jordbær
  • 4 vårløk
  • 1/2-1 chili
  • 1 lime
  • Frisk mynte
  • 1 ss olivenolje
  • Salt og pepper
Slik gjør du det
Steg 1
Skyll jordbærene i kaldt vann og fjern stilken. Del opp jordbærene i 4 eller 6 biter, avhengige av hvor store de er. Ha de over i en bolle.
Steg 2
Vårløk skylles og skjæres i tynne skiver, og chili finhakkes. Fjern gjerne steinene fra chilien først.
Steg 3
Ha vårløk og chili sammen med jordbærene, sammen med grovhakket mynte. Skvis over saften av én lime, ha i litt olivenolje og kvern over litt salg og pepper. Blandes lett sammen med en skje og settes kjølig inntil den skal serveres. Håper jordbærsalsaen faller i smak!

Stikkord

  • jordbær
  • Salsa
  • Tilbehør til grillmat

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Fiskekaker i pita
Tacoburger

Relaterte innlegg

Fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Fløtegratinerte poteter

Honningstekte epler og svisker
20. desember 2020
0 kommentarer

Honningstekte epler og svisker

Pannebrød med hvitløk (ingen hevetid)
26. november 2020
2 kommentarer

Pannebrød med hvitløk (ingen hevetid)

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales