
Kanelsnurrer (eller skillingsboller om du vil) er noe av det beste jeg vet, og jeg kan sette i meg et nesten ubegrenset antall på null komma niks. Kunne sikkert spist kanelsnurrer til hvert eneste måltid i løpet av dagen, men det sier seg selv at det ikke er å anbefale.
Denne gangen har jeg laget kanelsnurrer tangzhong, dvs jeg har laget de tradisjonelle snurrene etter en japansk fremgangsmåte. Tipset fikk jeg etter å ha lest om tangzhong på krem.no-Elins flotte matblogg! Fremgangsmåten gjør at man greier å få lurt inn enda mer væske i baksten, og du får svært saftig og myke skillingsboller. I tillegg så holder de seg saftige selv etter flere dager på benken (hvis du greier å spare de så lenge).
Et godt tips når du baker disse kanelsnurrene! Bruk kardemommekjerner som du maler ved hjelp av en morter. Dette gir en fantastisk god kardemommesmak på baksten, som ikke kan sammenlignes med den ferdigmalte.
Kanelsnurrene egner seg godt til å fryse ned (har selv fylt opp fryseren). Ta de opp og tin de forsiktig i ovnen på cirka 100 grader, og de blir som nystekte. Håper de faller i smak!
Takk 🙂
De ser i hvert fall j*@£#g gode ut (de jeg har tatt ut av ovnen 😀
Hei, håper de smakte like godt som de så ut 🙂
Det var de, men selv hadde jeg nok tatt 100, 6, 3 på fyllet. Det ble litt snaut.
Men for en fantastisk deig😁
Takk for tilbakemelding! Veldig hyggelig å høre at deigen var svært god å jobbe med, selv om det ble litt snaut med fyll! 🙂