
Forrige helg hadde jeg planlagt å bake kanelsnurrer, men hadde lyst til å finne på noe nytt. Så istedenfor å lage de tradisjonelle snurrene, så bestemte jeg meg for å steke den som en stor kanelstjerne. Fremgangsmåten for å forme stjernen fant jeg inspirasjon på gjennom noen oppskrifter på nutellastjerne som jeg hadde lest. Kanelstjernen ser kanskje veldig avansert ut, men er slett ikke så vanskelige å lage. Jeg har også lagt til bilder av prosessen underveis, slik at du stegvis kan se hvordan jeg formet stjernen.
Underveis i bakingen ble kanelstjernen dokumentert på Instastory, og aldri før har det vært så stor respons på noe jeg har lagt ut! Det neste døgnet rant kommentarene inn, og flere av dere har bedt om oppskrift før 17. mai. Det er tydelig at mange av dere tenkte at denne kanelstjernen var midt i blinken på frokostbordet på 17. mai. Så da var det bare for meg å hive meg rundt med å skrive ned oppskrift og fremgangsmåte.
Om dette virket litt uoverkommelig er det ikke noe i veien for å forme deigen til ordinære kanelsnurrer. Du kan enten bruke denne oppskriften, eller sjekke ut denne oppskriften på kanelsnurrer/skillingsboller.
Lykke til!
