Karbonadewraps med eple og tzatziki

Karbonadewraps med eple og tzatziki

Jeg hadde lyst til å lage noe lettvint til middag, lyst til å lage noe jeg ikke hadde forsøkt før, men som heller ikke krevde alt for mye hjernekapasitet. Jeg laget karbonadewraps med eple og tzatziki, og det var fantastisk godt. Dette kommer jeg garantert til å lage flere ganger!

Du kan også erstatte tzatzikien med yoghurt naturelle, mager kesam eller en enkel kesam dressing hvis du vil gjøre det ekstra lettvint.

Karbonadewraps med eple og tzatziki

0 fra 0 vurderinger
Type rett MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

wraps
Tilberedning

20

minutter
Steketid|

5

minutter

Ingredienser

  • 4 stk tortillalefser

  • 4 stk karbonader

  • 1 fedd hvitløk

  • Olje til steking

  • 1 stk eple

  • 1 ss sitronsaft

  • 1/2 stk agurk

  • 1/2 stk rødløk

  • 1 stk vårløk

  • Tzatziki

Fremgangsmåte

  • Start med å lage tzatzikien.
  • Bruk gjerne gode karbonader som inneholder mest mulig kjøtt. Skjær hver karbonade i 3-4 strimler. Stek karbonaden i litt olje sammen med finhakket hvitløk.
  • Vask og fjern kjernehuset fra et eple. Del eplet i tynne skiver eller båter, og ha over litt sitronsaft.
  • Del agurken i tynne staver, skrell og del rødløken i tynne båter og kutt vårløken i skiver.
  • Varm tortillalefsene i stekeovnen ca 30 sekunder på 200 grader rett før servering. Du må gjerne bruke fullkornsvarianten for et ekstra sunt alternativ.
  • Fordel strimler av ferdigstekt karbonade, tzatziki, frukt og grønt i tortillasene, og nyt med god samvittighet.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*