Karbonadewraps med eple og tzatziki

Karbonadewraps med eple og tzatziki

Jeg hadde lyst til å lage noe lettvint til middag, lyst til å lage noe jeg ikke hadde forsøkt før, men som heller ikke krevde alt for mye hjernekapasitet. Jeg laget karbonadewraps med eple og tzatziki, og det var fantastisk godt. Dette kommer jeg garantert til å lage flere ganger!

Du kan også erstatte tzatzikien med yoghurt naturelle, mager kesam eller en enkel kesam dressing hvis du vil gjøre det ekstra lettvint.

Karbonadewraps med eple og tzatziki

Karbonadewraps med eple og tzatziki

Ingredienser

  • 4 tortillalefser
  • 4-5 karbonader
  • 1 fedd hvitløk
  • Olje til steking
  • 1 eple
  • 1 ss sitronsaft
  • 1/2 agurk
  • 1/2 rødløk
  • 1 vårløk
  • Tzatziki

Fremgangsmåte

Steg 1
Start med å lage tzatzikien etter fremgangsmåten i dette innlegget.
Steg 2
Bruk gjerne gode karbonader som inneholder mest mulig kjøtt. Skjær hver karbonade i 3-4 strimler. Stek karbonaden i litt olje sammen med finhakket hvitløk.
Steg 3
Vask og fjern kjernehuset fra et eple. Del eplet i tynne skiver eller båter, og ha over litt sitronsaft.
Steg 4
Del agurken i tynne staver, skrell og del rødløken i tynne båter og kutt vårløken i skiver.
Steg 5
Varm tortillalefsene i stekeovnen ca 30 sekunder på 200 grader rett før servering. Du må gjerne bruke fullkornsvarianten for et ekstra sunt alternativ.
Steg 6
Fordel strimler av ferdigstekt karbonade, tzatziki, frukt og grønt i tortillasene, og nyt med god samvittighet.