Slik lager du en enkel tacograteng

  1. Brun karbonadedeigen i en varm panne, gjerne i to omganger.
  2. Surr løken i litt olje til den er blank og ha den sammen med karbonadedeigen.
  3. Tilsett hakkede tomater, hjemmelaget tacokrydder (eller ferdigkjøpt), tacosaus, en liten boks ananas og mais, og la det hele koke 3-5 minutter.
  4. Hell tacogryten over i en ildfastform og strø over en neve ost.
  5. Stekes midt i ovnen i ca 10-15 minutter på 225 grader, til osten er blitt gyllen.

Jeg har inntrykket av at mange bruker mye forskjellig tilbehør når det kommer til taco, så her er det bare å tilsette hva man synes passer best.

Tips til grønnsaker i tacogratengen:

  • Bønner
  • Sjampinjong
  • Paprika
  • Cherrytomat
  • Agurk

Selv serverte jeg denne kjappe tacogratengen med en enkel salat, noen nachochips og litt mager kesam ved siden av.

Håper tacogratengen faller i smak!

 

Bruk gjerne kommentarfeltet nederst på siden dersom du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger på denne oppskriften.

Jeg oppdaterer sosiale medier hyppig med nye oppskrifter, så lik Facebook-siden min og følg meg på Instagram, så får du nye innlegg fra bloggen min rett i feeden din.