Med fryseren fylt opp med flate pitabrød så er ferdige hverdagsmiddager ikke mange minuttene unna. Denne gangen var det kyllingpita med BBQ-saus som stod på menyen. Det som tok aller lengst tid var å steke kyllingen, så her snakker vi kjapp hverdagsmiddag på 15-20 minutter.
De flate pitabrødene har jeg på forhånd laget store porsjoner av, og ligger godt oppbevart i fryseren til de ekstra travle dagene. Det er slik min tilnærming til mealprep er, man lager og oppbevarer en basis, som gjør at man sparer mye tid ellers i uken. Er du ikke så heldig at du har hjemmelagede pitabrød så kan du alltids kjøpe ferdige.
Oppskriften på flate pitabrød finner du her.
Det er bare fantasien som setter begrensninger for hva man kan ha på disse kyllingpitaene. Jeg gikk for en litt mer sommerlig variant, med BBQ-saus, ananas, salat og avokado. Har du andre ingredienser som du synes hadde passet fint så bruker du de. Det er ikke noe i veien for å steke kyllingen på grillen om du ønsker, men grillen vår var fri for gass så da ble det stekepannen istedenfor.
Håper det smaker!